شباب كول- افلام عربي | افلام اجنبي| افلام هندى| كليبات| برامج |بنات كول
الكانيلوني الايطالي .. بالصور 507584714
شباب كول- افلام عربي | افلام اجنبي| افلام هندى| كليبات| برامج |بنات كول
الكانيلوني الايطالي .. بالصور 507584714

شباب كول- افلام عربي | افلام اجنبي| افلام هندى| كليبات| برامج |بنات كول

منتدى شبابى عام
 
الرئيسيةالرئيسية  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  

شاطر|

الكانيلوني الايطالي .. بالصور

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل
كاتب الموضوعرسالة
ملكه زمانى
~¤ô¦§¦ ادارة المنتدى ¦§¦ô¤~~¤ô¦§¦ ادارة المنتدى  ¦§¦ô¤~
ملكه زمانى

الدولة الدولة : الكانيلوني الايطالي .. بالصور Egypt110
عدد المشاركات عدد المشاركات : 49757
نقاط نقاط : 58030
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 24/12/2009
العمر العمر : 31
الجنس الجنس : انثى
الكانيلوني الايطالي .. بالصور Empty
مُساهمةموضوع: الكانيلوني الايطالي .. بالصور الكانيلوني الايطالي .. بالصور Emptyالإثنين أغسطس 01, 2011 5:27 am

المقادير :





الكانيلوني الايطالي .. بالصور %D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%C6%92%D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B9%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%CB%86%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B91




3 بيضات (حجم متوسط أو كبير )


فانيليا


نصف أو ثلاث أرباع كوب من الحليب السائل (حسب نوع الحليب وقوامه )


الدقيق (ما نقدرش نعطيكم مقادير مضبوطة له (حسب نوع الدقيق


لكن ننصحك تضيفيه ملعقة بملعقة حتى تصلي للقوام المطلوب وهو أخف من قوام الكيك





وبعد خلط المقادير السابقة يضرب الخليط جيدا (أزيلي الرغوة إن تكونت )


الخطوات :







ونضع الخليط في كأس عشان
أسهل في الاستخدام ...وكذلك نستعين بفنجان قهوة عشان اضمن المقدار متساوي
في كل قطعة وتكون جميع القطع بحجم واحد (أكيد المنظر ح يكون أحلى ) (وما
أملى الفنجان لأخره عشان ما يتكون كانيلوني غليظ .....الرقيق أفضل )





الكانيلوني الايطالي .. بالصور %D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%C6%92%D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B9%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%CB%86%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B92


الكانيلوني الايطالي .. بالصور %D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%C6%92%D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B9%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%CB%86%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B93




وبعدها أحضري طاجن صغير مدهون دهن خفيف بزيت (ماتكتريش من الزيت لأن الغرض مش قلي الكانيلوني ....الغرض أنه ما يلتصق بالطاجين...من أسرار الكانيلوني الناجح انه ما يكونش مقلي ...







وهكذا فنجان ورا فنجان



الكانيلوني الايطالي .. بالصور %D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%C6%92%D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B9%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%CB%86%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B94




وأهم شئ إن النار هادئة جدا
وكل دائرة تستوي على مهلها ...لأنك لو استعجلتي وقويتي النار النتيجة مش ح
تكون حلوة وأنا درت قطعتين واحدة بنار هادئة وواحدة على نار عالية عشان
تشوفوا الفرق في المنظر








الكانيلوني الايطالي .. بالصور %D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%C6%92%D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B9%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%CB%86%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B95




وبعدما تنتهي من كل المقدار ضعي دوائر الكانيلوني على جنب



الكانيلوني الايطالي .. بالصور %D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%C6%92%D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B9%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%CB%86%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B96





ونبدأ بتحضير الحشو وهو عصاج اللحم المعتاد ( لكن عشان عرايسنا الجداد والمستجدات في المطبخ هننزل صور تحضير الحشو للإيضاح)

وهي:








نضع شوي زيت على النار ونضيف له بصل مقطع صغير ...(ما تكتريش من البصل لأنه لو كان كتير ح يخلي المذاق حلو ومسكر )





الكانيلوني الايطالي .. بالصور %D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%C6%92%D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B9%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%CB%86%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B97




وتقلبيه لعندما يتغير لونه
ويذبل قليلا (بس ماتخليش يتحمر لأنه لو تحمر ح يعطي لون أسود أو بني غامق
...وشكله أكيد مش ح يكون ظريف عند الأكل)





الكانيلوني الايطالي .. بالصور %D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%C6%92%D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B9%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%CB%86%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B98




وبعدها تضيفي اللحم المفروم (يفضل المفروم فرمة واحدة يعني يكون خشن شوية ....مش ناعم زى لحم الكفتة )






الكانيلوني الايطالي .. بالصور %D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%C6%92%D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B9%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%CB%86%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B99


وتقلبيه كل شويه لعند ما يتغير لونه وينشف مائه



الكانيلوني الايطالي .. بالصور %D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%C6%92%D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B9%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%CB%86%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B910



ثم تضيفي القليل من الطماطم
المعجون (بعض البلدان يسمونه رب البندورة )+ ملح + فلفل أحمر مطحون ( شطة
) وأكيد حسب الرغبة (نحن الليبيين نحبو الأكل السبايسي الحار )



الكانيلوني الايطالي .. بالصور %D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%C6%92%D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B9%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%CB%86%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B911








وتستمري في التقليب من حين لأخر وتضيفي القليل من الماء لحد ما يستوي







(وإذا كان اللحم فيه شوية دهن قومي بتصفيته قبل الاستعمال )






بعدها حضري جميع الأشياء وهي : دوائر الكانيلوني
واللحم العصاج وصحن فيه طماطم مبشور +رشة خفيفة جدا من الملح (ماتكتريش
ملح لان مازال راح تستعملي جبن ) (والطماطم يفضل يكون مبشور مش مطحون في
الخلاط ...عشان لو كان ناعم ما راح يثبت على وجه قطع الكانيلوني )






الكانيلوني الايطالي .. بالصور %D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%C6%92%D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B9%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%CB%86%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B912




وبعدها تاخذي قطعة من الكانيلوني وتضعي بها قليلا من الحشو وتلفيها على نفسها وتضعيها في طاجين مدهون دهن خفيف بالزيت



الكانيلوني الايطالي .. بالصور %D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%C6%92%D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B9%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%CB%86%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B913

الكانيلوني الايطالي .. بالصور %D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%C6%92%D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B9%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%CB%86%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B914




وتستمري بنفس الخطوات إلى أن تنتهي من كل الدوائر






ثم تضعي الطماطم على وجه كل الأصابع (مع مراعاة تواجد الطماطم على وجوههن كلهن يعني مش بينهم )







ثم رشة خفيفة من الزعتر المطحون (وهذا ثابت في أغلب الأكلات الإيطالية )





الكانيلوني الايطالي .. بالصور %D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%C6%92%D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B9%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%CB%86%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B915



ثم تضعي جبن مبشور (موتزاريلا أو إيدام )

الكانيلوني الايطالي .. بالصور %D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%C6%92%D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B9%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%CB%86%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B916



وتدخليها الفرن من الأسفل مع مراعاة :






عدم إطالة فترة بقائها في الفرن لان كل ما فيها مستوي (دوائر الكانيلوني وكذلك الحشو ) يعني يادوب يتغير لون الأصابع من الأسفل







ثم تحمريها من فوق (مش واجد يعني يادوب تسيح الجبنة فقط ...ماتخليش الكانيلوني يتحمر واجد ....عشان يكون المنظر أحلى والطعم ألذ

ولما تخرجيها من الفرن
استعيني برأس سكين ووسعي وفكي الجبن بين كل الأصابع عشان تضمني تواجد
الطماطم والجبن على كل قطعة...وما يتحركوش عند رفع الأصابع من الطاجين







الكانيلوني الايطالي .. بالصور %D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%C6%92%D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B9%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%CB%86%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B917





وقدميه



الكانيلوني الايطالي .. بالصور %D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%C6%92%D8%B7%C2%A7%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B9%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%82%AC%D8%B8%E2%80%9E%D8%B8%CB%86%D8%B8%E2%80%A0%D8%B8%D9%B918


بالهنا والشفا الكانيلوني الايطالي .. بالصور Clap_1
الموضوع الأصلي : الكانيلوني الايطالي .. بالصور الكاتب : ملكه زمانى المصدر : منتدى شباب كول
التوقيع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زهرة
~¤ô¦§¦ ادارة المنتدى ¦§¦ô¤~~¤ô¦§¦ ادارة المنتدى  ¦§¦ô¤~
زهرة

الدولة الدولة : الكانيلوني الايطالي .. بالصور Egypt110
عدد المشاركات عدد المشاركات : 73740
نقاط نقاط : 111480
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 30/01/2010
العمر العمر : 36
الجنس الجنس : انثى
الكانيلوني الايطالي .. بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكانيلوني الايطالي .. بالصور الكانيلوني الايطالي .. بالصور Emptyالإثنين أغسطس 01, 2011 8:22 am

تسلم الايادى
الف شكر يا جميييييييييل
الموضوع الأصلي : الكانيلوني الايطالي .. بالصور الكاتب : زهرة المصدر : منتدى شباب كول
التوقيع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.shababcool4.com
matrix
مؤسس §®¤ المنتدى§®¤
مؤسس §®¤ المنتدى§®¤
matrix

الدولة الدولة : الكانيلوني الايطالي .. بالصور Egypt110
عدد المشاركات عدد المشاركات : 3018
نقاط نقاط : 7771
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 06/07/2010
العمر العمر : 34
الجنس الجنس : ذكر

الكانيلوني الايطالي .. بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكانيلوني الايطالي .. بالصور الكانيلوني الايطالي .. بالصور Emptyالإثنين أغسطس 01, 2011 10:46 am

شكرا يا قمر
الموضوع الأصلي : الكانيلوني الايطالي .. بالصور الكاتب : matrix المصدر : منتدى شباب كول
التوقيع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.shbab-coool.com
ملكه زمانى
~¤ô¦§¦ ادارة المنتدى ¦§¦ô¤~~¤ô¦§¦ ادارة المنتدى  ¦§¦ô¤~
ملكه زمانى

الدولة الدولة : الكانيلوني الايطالي .. بالصور Egypt110
عدد المشاركات عدد المشاركات : 49757
نقاط نقاط : 58030
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 24/12/2009
العمر العمر : 31
الجنس الجنس : انثى
الكانيلوني الايطالي .. بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكانيلوني الايطالي .. بالصور الكانيلوني الايطالي .. بالصور Emptyالإثنين أغسطس 01, 2011 8:23 pm

يسلمووو المرور
الموضوع الأصلي : الكانيلوني الايطالي .. بالصور الكاتب : ملكه زمانى المصدر : منتدى شباب كول
التوقيع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الكانيلوني الايطالي .. بالصور

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة
صفحة 1 من اصل 1

مواضيع مماثلة

-
» تحميل فيلم الرعب الايطالي Antropophagus 1980 **قوى جد
» ردينيا جزيرة الاسترخاء وزمردة الساحل الايطالي
» وزير الداخلية الايطالي : إذا كانت السيدة مريم العذراء دائما محجبة
» البرياني , بالصور
» نكت محششييييين بالصور

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
شباب كول- افلام عربي | افلام اجنبي| افلام هندى| كليبات| برامج |بنات كول :: المطبخ العربي والعالمي والمـوضـة و الأنــاقــة :: الاقسام الفرعية :: قسم الطبخ-